Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 
Pongo.ro » Obiecte personalizate » Sisteme de expunere » Roll-up Vision Electric

Detalii produs

Roll-up Vision Electric

ID: 520

Alte detalii:
Material: Aluminiu
Pachetul contine: dispozitivul impreuna cu o geanta din material textil
Dimensiuni: 800 x 2000 mm

Mai vizibil, in miscare si printat pe o suprafata dubla! Acesta este modul in care va fi expus mesajul publicitar pe acest display Roll-Up inovativ. Produsul este dotat cu un mic motor, responsabil de miscarea continua a printului. Astfel, acesta se transforma intr-un punct de atractie, devenind mult mai vizibil decat un mesaj publicitar static.
Display-ul Roll-Up Vision Electric este alegerea ideala pentru expozitii, prezentari, promotii, puncte de vanzare etc.

Pret: 771.64 RON

Cantitate minima: 1 bucati
Cantitate dorita*: