Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 
Pongo.ro » Obiecte personalizate » Sisteme de expunere » Info display

Detalii produs

Info display

ID: 518

Alte detalii:
Materiale: Aluminiu
Dimensiuni: 630 x 1080 x 550 mm

Schimbarea suprafetelor grafice ale acestui display cu doua fete este o operatiune care nu dureaza mai mult de jumatate de minut. Info Display este dotat cu un remarcabil mecanism care inlesneste deschiderea si inchiderea rapida si foarte usoara a ramei care fixeaza printul. Totul se realizeaza manual, fara a necesita alte unelte aditionale. Printul este protejat de o folie de PVC impotriva prafului, apei sau factorilor mecanici. Cand este pliat, Info Display poate fi depozitat in spatele usilor sau in nise. Este o foarte buna metoda de a atrage clientii.

Pret: 309.22 RON

Cantitate minima: 1 bucati
Cantitate dorita*: