Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 
Pongo.ro » Obiecte personalizate » Sisteme de expunere » Desk Vision

Detalii produs

Desk Vision

ID: 515

Alte detalii:
Materiale: Otel
Pachetul contine: dispozitivul impreuna cu o geanta din material textil.
Dimensiuni: 960 x 485 x 885 mm

Pozitionati display-ul Desk Vision in fata oricarui display Pop-Up de dimensiuni mari. Reprezinta atat o posibilitate de suplimentara de reclama, cat si un spatiu de depozitare pentru ustensilele dvs de depozitare. Se monteaza extrem de usor datorita sistemului de bare Twist and Lock, iar mesajul publicitar printat se ataseaza de corpul acestuia in doar cateva miscari. Tablia orizontala a acestui display are o finisare deosebita, cu aspect de lemn fag.
Desk Vision este partenerul perfect pentru organizarea diferitelor actiuni: sampling, prezentari produs, campanii promotionale etc.

Pret: 997.73 RON

Cantitate minima: 1 bucati
Cantitate dorita*: